Снимка: Канал3Приватизацията е грабеж, имаше планирани милионери. Участваха поне 4

...
Снимка: Канал3Приватизацията е грабеж, имаше планирани милионери. Участваха поне 4
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Приватизацията е грабеж, имаше планирани милионери

Снимка: Канал3

Приватизацията е обир, имаше планувани милионери. Участваха най-малко 4 държавни управления, това беше обеден обир. Принципът беше сгрешен. Това съобщи в предаването  " Офанзива "  по Канал 3 президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.  

" Работниците се използваха за фасада. Това, което заработваха, малко по-късно им биваше отнето. Не се разреши да каже пазарът какво има и кое какъв брой коства ", добави Димитър Манолов.

По думите му Иван Костов си е платил полическата цена за това, което е направил.  

" Сделките като такива са били законни, само че приватизационният надзор отсъстваше. Твърди се, че някои добре са осребрили присъединяване си във властта. Схемата е такава, че тези хора мъчно могат да бъдат хванати ", добави Манолов.  

Вижте още актуални анализи и мнения

" Имаше външно гледище да се прави приватизация. Мотото – " Продавайте, няма значение на каква цена ”. В момента натискът да не се проверяват приватизационни покупко-продажби е за изчистване на политически сметки ", посочи Димитър Манолов.

" Дадохме един звук бумаги, само че правосъдната система не искаше да се занимава с това. Ние бяхме неопитни, тези, които са писали проекта, само че водеха за носа. Обръчите към политиците през днешния ден имат мотив да се тормозят ", сподели още Димитър Манолов.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР