Снимка и текст за нашето море взривиха потребителите днес.Не е

...
Снимка и текст за нашето море взривиха потребителите днес.Не е
Коментари Харесай

Снимка от нашето море предизвика истерия! Причината

Снимка и текст за нашето море взривиха потребителите през днешния ден.

Не е Кранево. Не е Калиакра. Не е Бургас. Не е Приморско. Ама и Гърция не е. Напоследък сме засипани с изявления, на които текстът е смешен заради извънредно неуместни съпоставения, та взех решение да се включа в хора с тези фотоси. Когато човек види някаква фотография, се интересува какво Е на фотографията, а не какво НЕ Е. Това е Обзор. Устието на р. Двойница.
-->
Този пост в обществените мрежи провокира бурна реакция на последователите на българското и надлежно на гръцкото море. И макар че в него става дума за " извънредно неуместни съпоставения ", разногласието кое море е по-хубаво се разгоря още веднъж с такава пристрастеност, че свят ни се завъртя:

" Няма никакво значение! Дали ще е Бургас, Царево, Обзор, Варна. България е най-красивото море, без значение коя част на Черно море. Красива е нашата татковина. "

" 1. На база на какъв брой посетени други морета е това умозаключение " най-красивото море "...? 2. Какви са критериите, по които ги сравнявате, с цел да изградите тази ранглиста??? "

" Красива природа има по целия свят, на някои места неповторима, на други впечатляваща. Тия изявления с “най-красивата природа ” виждам единствено от българи.

Поствайте добре направени фотоси и ги оставете да приказват сами за себе си. Но единствено с гол национализъм и хвалене не става, би трябвало и малко самооценка на тоя народ, да промени и разхубави страната, всеки с каквото може, а в случай че не може с нищо, най-малко да не цапа и да употребява по-малко пластмаса!

Все някаква стъпка напред ще е... единствено хвалене за нищо не е потребно ".

" Наистина е дяволска, изпоядоха ме стършелите на моста и добре, че бях с персонален автомобил, та фръкнах до Бургас за помощ, че другояче ни кола за спешна помощ, ни такси, не знам... "

" Поздравявам Ви за коментара и за фотосите! Тази безумна дивотия със сравненията, към този момент става прекомерно нелепа, в действителност... "

" Абсолютна нелепост е да се съпоставя Черно море със Средиземно! Всяко от тях е красиво по своему. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР