Снимка: Getty ImagesДа си крал звучи примамливо, но невинаги е

...
Снимка: Getty ImagesДа си крал звучи примамливо, но невинаги е
Коментари Харесай

10 смущаващи правила за кралските потомци

Снимка: Getty Images

Да си крал звучи примамливо, само че не всеки път е елементарно. Ето някои от възбраните и разпоредбите, касаещи кралицата и нейната фамилия, припомнени ни от Edna.bg.
Протоколът изисква всички да станат, незабавно щом кралицата се изправи.По време на споделени събирания е неразрешено за всички да се хранят, откакто кралицата е завършила с последната си хапка.Мъжете от кралското семейство поздравяват Нейно Височество с навеждане на глава, а дамите – с приклякване.Двойките от кралската фамилия нямат право да се държат с ръце по време на пътешествия. Принц Хари и Меган Маркъл нарушават това предписание, само че те нямат планове да се възкачват на трона.Преди да насочат предложение за брак, кралските потомци желаят благословията на кралицата. Задължително е от 1772 година насам.В сватбения букет на булката обезателно би трябвало да има мирта.На членовете на кралското семейство е неразрешено даже да приказват обществено за политика. Те нямат право и да гласоподават на избори.Монополито е неразрешена игра в фамилията на кралицата.Всеки член на родата е длъжен да носи комплект черни облекла в багажа си всякога, когато пътува. Целта е всеки един във всеки един миг да бъде квалифициран за гибелта на близък. Кралицата закусва с черен чай, а след това хапва корнфлейкс. Това е част от живота в Кралството.
И още забрани: кралските потомци не ядат миди, поради боязън от отравяне; те не си вършат селфи и не пътуват по повече от един. Жените би трябвало да носят шапки на публични събития, а принц Джордж обува единствено къси панталонки.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР