Снимка ФейсбукПремиерът Бойко Борисов има устойчиво по-висока подкрепа, отколкото получава

...
Снимка ФейсбукПремиерът Бойко Борисов има устойчиво по-висока подкрепа, отколкото получава
Коментари Харесай

Социолог: Като видят Борисов, българите се успокояват!

Снимка Facebook

Премиерът Бойко Борисов има стабилно по-висока поддръжка, в сравнение с получава личната му партия ГЕРБ.

Ретингът на Борисов не е потърпевш от " Апартаментгейт ", за разлика от този на ГЕРБ, през април и май. Това е един от изводите на взаимното национално представително изследване на „ Маркет линкс ”, извършено измежду 1001 пълнолетни българи в интервала 11-19 юни, огласено по бТВ от Добромир Живков, написа Флагман.

``
реклама

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова обаче има по-нисък рейтинг от партията, съгласно изследването. Колкото повече Бойко Борисов е обществен, толкоз повече българите се успокояват, че има кой да ръководи – и да ръководи със здрава ръка, разяснява Живков.

При избори през днешния ден ГЕРБ биха взели 30,6% от гласовете, Българска социалистическа партия – 28,9%, Движение за права и свободи – 8%, „ Обединени патриоти ” – 6%. „ Демократична България ” 5,3%, а „ Воля ” е на ръба с 3,3%. Огромна част от българите считат, че страната не се развива в вярната посока – песимистите са два пъти повече от оптимистите.

Премиерът Бойко Борисов има стабилно по-висока поддръжка, в сравнение с получава личната му партия ГЕРБ. Ретингът на Борисов не е потърпевш от " Апартаментгейт ", за разлика от този на ГЕРБ, през април и май. Това е един от изводите на взаимното национално представително изследване на „ Маркет линкс ”, извършено измежду 1001 пълнолетни българи в интервала 11-19 юни, огласено по бТВ от Добромир Живков.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова обаче има по-нисък рейтинг от партията, съгласно изследването. Колкото повече Бойко Борисов е обществен, толкоз повече българите се успокояват, че има кой да ръководи – и да ръководи със здрава ръка, разяснява Живков. При избори през днешния ден ГЕРБ биха взели 30,6% от гласовете, Българска социалистическа партия – 28,9%, Движение за права и свободи – 8%, „ Обединени патриоти ” – 6%. „ Демократична България ” 5,3%, а „ Воля ” е на ръба с 3,3%. Огромна част от българите считат, че страната не се развива в вярната посока – песимистите са два пъти повече от оптимистите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР