Снимка Фейсбук/Костадин АнгеловСилен човек в ГЕРБ отправи ясно послание към

...
Снимка Фейсбук/Костадин АнгеловСилен човек в ГЕРБ отправи ясно послание към
Коментари Харесай

Проф. Ангелов към МГЕРБ: Не горете мостове. Градете ги

Снимка Фейсбук/Костадин Ангелов

Силен човек в ГЕРБ насочи ясно обръщение към младите членове на партията.

„ Вие сте силата. Вие сте модерното. Вие сте концепциите. Вие сте горивото на тази политическа организация! И уверен съм, вие ще ни донесете успеха на идните избори!

Никога не забравяйте едно - всички тирани в историята са идвали на власт в началото, облечени в одеждите на освободители.

На финала ще си разреша да ви дам житейски съвет като академични учител.

Не горете мостове. Градете ги. “

Това сподели през днешния ден на националния конгрес на младежи ГЕРБ депутатът от Великотърновски регион проф. Костадин Ангелов. Той пожела на младите в партията триумф и здраве, написа velikotarnovo.utre.bg.

„ Нинова трябваше да е върнала мандата, в петък й споделиха, че не я желаят. Ние сме споделили, тя не желае с Движение за права и свободи и ИБГНИ споделиха, че не желаят. За какво го държи, с изключение на да угажда на Радев и да се протака изборите и да не станат изборите 2:1. Те са по сюжетите, защо го държи, като няма да прави държавно управление. То ще е на задкулисието. “ Това сподели пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто преди този момент също участва на Националното общо заседание на младежкото ГЕРБ.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР