Снимка Доналд Тръмп, фейсбукПоредно провинение на Тръмп. Това обаче явно

...
Снимка Доналд Тръмп, фейсбукПоредно провинение на Тръмп. Това обаче явно
Коментари Харесай

Хилъри Клинтън напомни на действащия президент на САЩ Доналд Тръмп за тяхната борба в Туитър

Снимка Доналд Тръмп, фейсбук

Поредно нарушение на Тръмп. Това обаче очевидно е съдбовно.

“Туитър ” разгласи, че непрестанно приключва достъпа на американския президент Доналд Тръмп до обществената мрежа. Причината е ролята на Тръмп в провокирането на насилието, до което се стигна откакто негови последователи нахлуха в постройката на Конгреса във Вашингтон по-рано през седмицата. “Туитър ” беше главния информационен канал на Тръмп преди и след избирането му.

Хилъри Клинтън подсети на настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за тяхната битка в Туитър. Тя разгласява собствен туит от преди четири години, адресиран до някогашния конкурент в президентската конкуренция, призовавайки за премахването на акаунта му в обществената мрежа.

Туитът, в който Клинтън прикани Тръмп да изтрие профила си, се трансформира в най-гледаната обява на претендента от Демократическата партия по време на президентската конкуренция през 2016 година Само през първите пет часа той събра над 270 000 лайкове.

 



 

Туитър вечно блокира акаунта на Тръмп поради „ риск от подбудителство към принуждение “. В същото време в формалният акаунт на президента на Съединени американски щати по-късно беше оповестено известие, в което той декларира, че няма да бъде заставен да мълчи. Тази обява също беше отстранена от модераторите. След това от компанията обявиха, че ще спрат опитите на Тръмп да заобиколи блокадата.

Facebook, Туитър, Инстаграм и други обществени мрежи затвориха достъпа до профилите на Тръмп за разнообразни интервали.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР