Снимка: Dir.bgДизайнерът Кейти Стурино е един от най-успешните модни блогъри

...
Снимка: Dir.bgДизайнерът Кейти Стурино е един от най-успешните модни блогъри
Коментари Харесай

Стилът на Меган Маркъл може да изглежда и така

Снимка: Dir.bg
Дизайнерът Кейти Стурино е един от най-успешните фешън блогъри в категорията plus-size. Тя е създател и на страницата The 12ish Style, посредством която Кейти съумява да оказва помощ на дами с наднормено тегло да се усещат добре.
Кейти е минала през огромни стихии в живота си, преди да се трансформира в одобрявана и харесвана от себе си жена. Ражда се и израства във Вашингтон, дълго носейки с горделивост своя М-размер.

По-късно отпътува за Ню Йорк и не след дълго стартира работа като пиар и уредник на събития в Dolce & Gabbana. Омъжва се, само че по-късно се развежда и стрелката на кантара стартира да излетява все по-нагоре. Установявайки, че към този момент тежи с 30 кг повече, Кейти напуща огромния фешън бранд и се впуска в щурото фешън премеждие за дебеланки.

Платформата The 12ish Style, която Кейти основава и в която влага цялата си сила, се оказва повратната точка, помогнала ѝ да премине през сложния интервал. След като наема управител и фотограф, тя стартира да се снима, показвайки, че XXL облеклата могат да стоят също толкоз добре, какъв брой всички останали. Постепенно тя развива уеб страницата, създавайки онлайн общественост от дами с наднормено тегло, споделящи своите истории и опит, посредством които си оказват помощ една на друга, написа Dir.bg.

Малко по-късно Кейти взема решение да опита да имитира стила на обличане на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Посланието е фундаментално. То гласи, че всяка дама може да се почувства като част от кралското семейство, без значение от фигурата си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР