Снимка БулфотоЗдравният министър реагира остро, след като бе обявен първия

...
Снимка БулфотоЗдравният министър реагира остро, след като бе обявен първия
Коментари Харесай

Министър Кацаров поиска да му докладват лично за случая с индийския щам на ковид у нас

Снимка Булфото

Здравният министър реагира остро, откакто бе разгласен първия случай на индийския вариант на коронавирус у нас. Министърът на опазването на здравето д-р Стойчо Кацаров разпореди на управлението на НЦЗПБ да му рапортува персонално за цялата налична информация по отношение на оповестения през днешния ден случай на пациент с " Делта “ разновидността на COVID-19.

Министър Кацаров желае изясняване на всички обстоятелства и условия - по кое време е взета тестът, какво епидемиологично изследване е направено, за какво е лишило толкоз време проучването на тестът – от 21 април до 17 юни, по кое време е постъпила в НЦЗПБ, по кое време е изпратена в чужбина и така нататък

Според здравния министър поради високия риск за публичното здраве е неприемливо толкоз дълго време след вземането на тестът да бъдат обществено оповестени резултатите от нея, написа plovdiv24.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР