снимка БулфотоЗа дезинфекция остават затворени две училища в Търговище. Става

...
снимка БулфотоЗа дезинфекция остават затворени две училища в Търговище. Става
Коментари Харесай

Двете най-големи училища в Търговище затворени за дезинфекция

снимка Булфото

За стерилизация остават затворени две учебни заведения в Търговище. Става въпрос за двете най-големи школа в града. Мярката е в действие и за утрешния ден,  съобщи БНР. Обучението ще се организира в електронна среда.

Мярката се постанова поради растежа на заболели или инфектирани учители и възпитаници. Няма да се затварят учебните заведения в селата, както и детските градини, разясни кметът на общината доктор Дарин Димитров:

" Да, тези ограничения ще бъдат непопулярни, само че въпросът е да спасим живота на хората. И инспекции, инспекции, инспекции. "

" Детски ясли, градини считам към този момент да не ги затваряме, нямаме толкоз инфектирани учители там, както в мероприятията навън, както в културно - развлекателните мероприятия, 50 % от потенциала. "

" Искам да насочва към този момент зов към всички да не се посещават по опция нощни заведения, нощни заведения ", сподели още доктор Дарин Димитров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР