Снимка БулфотоЙорданка Фандъкова си приписа заслуги за нашите усилия да

...
Снимка БулфотоЙорданка Фандъкова си приписа заслуги за нашите усилия да
Коментари Харесай

Иванчева: Фандъкова си приписа наши заслуги в Младост

Снимка Булфото

Йорданка Фандъкова си приписа заслуги за нашите старания да сменяем противоречивите терени в " Младост ", към които към този момент години има митинги, разгласи през днешния ден някогашната кметица на региона Десислава Иванчева, написа " Сега " .

" Инициативата за преместването на конфликтни градежи от зелени площи сред блоковете в свободни общински терени стартира кметът на Район „ Младост ” Десислава Иванчева още при започване на мандата ѝ в края на 2016 година През месец декември 2017 година, откакто актуалният незаконно определен от СОС за и.д. кмет на „ Младост ” Румен Русев, тогава зам.-кмет, не съумява да се оправи със задачата, Иванчева слага отпред на екипа за преместването зам.-кмета Биляна Петрова и основния проектант на региона Стефан Стефанов. След в действителност дълги и тежки договаряния единодушие за пренасяне екипа на Иванчева реализира не с трима, а с четиринайсет притежатели и вложители - на два парцела с обща повърхност от 12,395 дка и ообща разгъната застроена повърхност от 38 095 кв.м ", се споделя в писмо, подписано от Иванчева и Петрова.

" С дванайсет от четиринайсетте е реализирана сделка да бъдат преместени точно на втория имот - мястото, което Фандъкова показва в своя пост в страницата ѝ във Facebook –до магазините HIT и „ Принцес “ на бул. „ Ал. Малинов “. Теренът е с повърхност 9985 кв. м и е част от капитала на общинското сдружение " Софийски парцели " ЕАД. Проектът за делене сред вложителите е направен от екипа на регион " Младост ", отпред с основния проектант Стефанов ", показват още двете дами, които прекараха дълги месеци зад решетките.

Иванчева и Петрова настояват, че цялата документи по това пренасяне е била в колата им по време на ареста им на 17 април 2018 година и е " задържана " с тях. Иванчева счита да изиска копие от съда. В деня на ареста е предстояла и поредна среща по тези договаряния.

Тази седмица Йорданка Фандъкова се похвали във " Facebook ", че след " извънредно тежки и дълги договаряния " е постигнала единодушие от притежателите на три парцела да бъдат преместени на други терени. Фандъкова твърди още, че преди шест месеца е формирала екип за разглеждане на повече от 30 проблема в " Младост ". По този мотив Иванчева и Петрова упорстват кметът да показа документ с документално декларирано единодушие на притежателите на трите парцела, както и да покаже заповедта, с която твърди, че е формирала екип. Те желаят и кметът да се ангажира с съответен период за завършване на замяната на трите парцела, за които твърди, че има единодушие.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 3 секунди) Рейтинг: 61361 | Одобрение: 32216 то това е работата на политиците да си приписват непознати заслуги. фандъчето не прави изключение, само че действителността рано или късно ги застига и ги смачква като въшки НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР