Райън Гарсия е уличен в употреба на остарин Боксьорът Райън

...
Райън Гарсия е уличен в употреба на остарин Боксьорът Райън
Коментари Харесай

Хванаха с допинг една от звездите на бокса

Райън Гарсия е махленски в приложимост на остарин
Боксьорът Райън Гарсия е дал позитивна допинг проба в деня преди последната си борба - успеха против Девин Хейни предишния месец.

Американецът, който победи противника си, само че не взе купата в супер лека категория, тъй като бе оттатък допустимото тегло преди дуела, е махленски в упореба на остарин - вещество, което има сходни на анаболните стероиди резултат и усилва мускулната маса, издръжливостта, а също по този начин понижава и подкожните мазнини.

Гарсия има 10 дни да изиска отваряне и на " Б " тестът си.

" Всички знаят, че аз не неистина. Никога не съм взимал нищо неразрешено. Дори да желая да го направя, не знам от кое място да се снабдя. Та аз съвсем не употребявам и хранителни добавки. Това са огромни неистини. Сритах му задника и това е ситуацията ", сподели самият боксьор във видео, качено в обществените мрежи.

Освен в случай че втората проба не е негативна, което се случва в действителност рядко, успеха на Гарсия ще бъде отнета.

Съперникът му Хейни, който макар загубата, резервира шампионския си пояс в категорията, мигновено атакува Гарсия и го назова " замърсен боксьор ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР