Любимата звезда от сапунен сериал Дани Дайър и звездата от

...
Любимата звезда от сапунен сериал Дани Дайър и звездата от
Коментари Харесай

Дани Дайър и звездата от Теория за Големия взрив заснети за първи път на снимачната площадка на блокбастър Коледен филм

Любимата звезда от сапунен сериал Дани Дайър и звездата от Теория за Големия гърмеж Кунал Наяр бяха видени да снимат за новия си коледен филм.

Предстоящият празничен филм е написан, режисиран и продуциран от режисьора на Bend It Like Beckham Gurinder Chadha и ще бъде съвременен боливудски мюзикъл, въодушевен от A Christmas Carol на Чарлз Дикенс. Заедно с Кунал в ролята на Скрудж, във кино лентата вземат участие Ева Лонгория, Хю Боневил, Били Портър, Бой Джордж, Трейси-Ан Оберман и Ив, наред с други.

В нови фотоси иконата на EastEnders Дани беше забелязан да раздрусва червен и златен коледен пуловер, декориран с елени и снежинки. Той приключи визията с алена жилетка и плоска шапка. Той беше забелязан да наподобява сериозен, до момента в който се навеждаше от черно такси по време на една от сцените.

Друг сподели звездата - която играе таксист - разговаряйки с развеселен Чадха - който се засмя на това, което споделяше. На някои фотоси Кунал е забелязан да носи пластове върху пластове облекла. Върху халата си то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР