снимка БулфотоТежка катастрофа на магистрала Тракия погуби живота на 62-годишен

...
снимка БулфотоТежка катастрофа на магистрала Тракия погуби живота на 62-годишен
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на магистрала Тракия погуби живота на 62-годишен мъж

снимка Булфото

Тежка злополука на автомагистрала " Тракия " погуби живота на 62-годишен мъж. Инцидентът е станал на изхода за Карнобат в посока София, оповестяват от полицията, съобщи.

Инцидентът  е станал  към 21.10 ч. на км. 327+300 м. когато лек автомобил " Ауди А3 " със сливенска регистрация, ръководен от 28-годишен мъж от село Кортен, застига движещият се пред него автовобил " Лада 4х4 ". Причината, съгласно КАТ, най-вероятно е несъобразена скорост, с която се е движело аудито. При удара умира пасажерът на дясната предна седалка на ладата - мъж на 62 година от Айтос, а лидерът - 53-годишен карнобатлия, е превозен в УМБАЛ Бургас с  травма в региона на гръдния панер и корема, само че без заплаха за живота.

Водачите и на двата автомобила са тествани за приложимост на алкохол, резултатите са негативни. Шофьорът, предизвикал злополуката, е тестван и за опиати, само че такива не са открити. Ввзета им е кръв за химичен разбор. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР