снимка БулфотоТази вечер се организира протест срещу задължителната имунизация пред

...
снимка БулфотоТази вечер се организира протест срещу задължителната имунизация пред
Коментари Харесай

Тази вечер организират протест срещу задължителната имунизация пред здравното министерство

снимка Булфото

Тази вечер се провежда митинг против наложителната имунизация пред постройката на здравното министерство. Хората упорстват имунизация да е въпрос на персонален избор.

 

Демонстрацията под наслов " За правото на персонален избор дали да се ваксинираш " се провежда от организацията " Обединени родители ", формирана от над 17 официални и неофициални наставнически и цивилен обединения, съобщи cross.bg.

Имунизация не е равно на имунизация! Свобода от държавна насила, желаят уредниците на митинга и зоват да се прави пазлика сред имунизация и насилствена имунизация.

Ето и техните претекстове:

" Много е значимо да знаем, че Истинският проблем е освен Ваксинацията, а, че неналичието на такава те лишава от право на труд, обучение, здравоопазване и обществен живот.

Важно е да не забравяме, че тези права са обезпечени от Конституцията на Република България.

Всички тайни теории, свързани с коронавирус 19, се оказаха правилни. Миналата година по това време срещнахме насмешки за какво протестираме против несъществуваща ваксина, единствено година по-късно държавното управление се пробва принудително да имунизира всички с небрежно основани инжекционни разтвори. Няма да го позволим, тъй като:

- Това нарушава Конституцията, хартата за правата на индивида и се пробва да наруши и конвенцията за правата на детето.

- Ваксинирането е ДОБРОВОЛНО, само че държавното управление по всякакъв начин се пробва да го направи ДОБРОЗОРНО!

- Нашето тяло е наша отговорност

- Медицинският фашизъм няма нищо общо с богатството на обществото, колкото и да се пробват да ни убедят в противоположното.

Ние сме хора, а не добитък. Няма никакво правно или друго главните човек да бъде притискан и принудително лимитиран в правата си, тъй като не желае да се имунизира. Дали да се имунизираме е НАШ ЛИЧЕН ИЗБОР и по този начин ще си остане!

Свободата на индивида и личността е най-важното изискване за едно демократично общество. Принудата под всякаква форма не е народна власт, нали? "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР