Снимка: БулфотоСмятам, че няма да има резултат от вота на

...
Снимка: БулфотоСмятам, че няма да има резултат от вота на
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Няма да има резултат от вота на недоверие на БСП

Снимка: Булфото

Смятам, че няма да има резултат от вота на съмнение и държавното управление ще продължи да работи. Това разяснява в Русе ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова по мотив на импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление за неуспех в политиката в региона на околната среда и водите, заяви Българска телеграфна агенция.

Вотът е от 40 страници с претекстове. " Не съм имала опция да се срещна с претекстовете, само че считам, че ние сме готови. Кризата с водоснабдяването на Перник не трябва да бъде мотив за искане на оставка на държавното управление. Отговорното държание на политическите сили е да се търси решение и тази рецесия да се употребява, с цел да се очертае дълготрайна визия за това по какъв начин да се оправяме с всички климатични провокации ", сподели Дариткова.

Тя съобщи, че ще разчита на виновните политици в Народното събрание. Според нея това държавно управление би трябвало да продължи своята работа до края на мандата си, тъй като има " ясна стратегия с цели и с действително подхванати ограничения, с които да подсигуряваме ползите на българските жители - изключително в сегашния сериозен и обезпокоителен миг за жителите на Перник ".

Даниела Дариткова, която е и ръководител на парламентарната комисия по опазване на здравето, взе участие в Русе в кръгла маса на тематика " Здравеопазването като предизвикателство пред пациенти и лечебни заведения ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Чичо (преди 5 секунди) Рейтинг: 27853 | Одобрение: 3258 Няма да мине, тъй като държите Волен и Магарешки за топките.  0  1 4udovi6teto (преди 1 минута) Рейтинг: 12955 | Одобрение: 5590 Естествено, че няма да има! С подобен "вожд " като Нинова Българска социалистическа партия удари дъното!  Ангелче https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери СтанковНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР