Снимка: БулфотоСлед Златна топка“, Златни обувки“ и още куп награди

...
Снимка: БулфотоСлед Златна топка“, Златни обувки“ и още куп награди
Коментари Харесай

Стоичков получи медийния приз Златен глобус

Снимка: Булфото

След „ Златна топка “, „ Златни обувки “ и още куп награди от скъпия метал във футболната си кариера, Христо Стоичков стартира да колекционира още един приз. За шести път подред Камата получи медийния приз „ Златен глобус “ за работата си в американския тв колос „ Унивижън “, оповестява

Стоичков е награден за големия рейтинг на неговото предаване, както и за неповторимите изявленията, които прави. В сбирката му са Лионел Меси, Жозе Моуриньо, Юрген Клоп, Пеп Гуардиола, Джанлуиджи Буфон, Килиън Мбапе, Неймар… Именно Кавалерът на „ Златната топка “ първи направи изявление с Роналд Куман като треньор на „ Барселона “ и му връчи митичната червено-синя фланелка. Двамата бяха измежду най-големите звезди в дриймтима на Йохан Кройф, спечелил първата в историята на клуба Шампионска лига през 1992 година.

Шефовете на „ Унивижън “ към този момент са в договаряния със Стоичков да продължат контракта му с още 4 години и той да е привързан с тях до 2026-а. Българската мегазвезда е водач на екипа, който ще отразява Евро 2020, както ще се споделя шампионата, изместен за идващото лято поради пандемията. В началото на идната година Стоичков по проект би трябвало да направи обиколка из градовете-домакини.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР