снимка: БулфотоПовече слънце в неделя. Това обещават синоптиците за 18-ти

...
снимка: БулфотоПовече слънце в неделя. Това обещават синоптиците за 18-ти
Коментари Харесай

Подобрение на времето в последния ден на седмицата

снимка: Булфото

Повече слънце в неделя. Това дават обещание синоптиците за 18-ти октомври. Ето и цялостната прогноза за на следващия ден: 

В неделя на обособени места в югоизточната половина от страната ще превали, до момента в който над северозападната облачността денем ще намалее до най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, а оптималните – сред 13° и 18°.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна и тук-там ще превали слаб дъжд, над 2300 метра – слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, по-значителна по южното крайбрежие и на изолирани места там едва ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха сред 14° и 17°. Температурата на морската вода е 21-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР