Снимка: БулфотоПопулярната журналистка Валери Велева направи интересен коментар за изборите

...
Снимка: БулфотоПопулярната журналистка Валери Велева направи интересен коментар за изборите
Коментари Харесай

Валерия Велева: Няма как да има коалиция между ген. Атанас Атанасов, Слави Трифонов и Мая Манолова

Снимка: Булфото

Популярната журналистка Валери Велева направи забавен коментар за изборите през март. Тя охлади упоритостите на мнозина, които считат, че ще има коалиция сред три партии, които желаят да ръководят.

 

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов побърза да подаде ръка към извънпарламентарните партии на Мая Манолова, Слави Трифонов и " Отровното трио ", като даже съобщи, че точно тази четворна коалиция ще ръководи страната след изборите идната година. Главният редактор на " Епицентър " Валерия Велева определи сходна коалиция като " неуместна ", анализирайки тематиката в предаването " Офанзива " по Канал 3.

Няма по какъв начин да се получи каквото и да е политическа композиция между Атанас Атанасов, Слави Трифонов и Мая Манолова. Самият Трифонов даже се опита да се разграничи, откакто видя в какъв капан го вкарват, сподели Велева.

Тя въпреки всичко е на мнение, че пандемията ще бъде главен политически инструмент за изхода на парламентарните избори и даде за образец Съединени американски щати, където Доналд Тръмп позволи голяма неточност, неглижирайки COVID-19.

 

Движение за права и свободи може да се приближи до второто място, само че има една огромна питанка към партията. В каква степен Движение за права и свободи ще бъде фактор в идващите три месеца във връзка с решаването на някои от проблемите с коронакризата? Те имат зам.-председател на Народното събрание, те имат участници в обществени, в здравни комисии. Затова тяхното мнение би трябвало да бъде чуто, разяснява Велева.

Що се отнася до проблемите по оста София-Скопие, Валерия Велева разкритикува администрациите на Зоран Заев и Бойко Борисов, че са изгубили цялото това време през миналите три години. Тя описа, че даже е участвала на подписването на контракта за добросъседство с Република Северна Македония, което е усетила една голяма еуфория измежду представителите на двете делегации. Тогава всички са очаквали, че към този момент сме заровили томахавките и е време да тръгнем в една посока, само че ето, че през днешния ден връзките са по-обтегнати, от когато и да било, написа Novini.bg.

Велева моли към българската дипломация да приоритизира точно този въпрос и в идващите месеци да обясни на европейските си сътрудници, за какво се противопоставяме на участието на Северна Македония в Европейския съюз, защото от Брюксел недоумяват упорството ни все още.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР