Снимка: БулфотоНередовен пътник е арестуван заради агресивно поведение към контрольори

...
Снимка: БулфотоНередовен пътник е арестуван заради агресивно поведение към контрольори
Коментари Харесай

Закопчаха нередовен пътник заради агресивно поведение към контрольори

Снимка: Булфото

Нередовен пасажер е задържан поради нападателно държание към контрольори на Центъра за градска подвижност и общинска полиция. Това се показва в официална позиция на ЦГМ във връзка с публикувано видео в обществената мрежа Фейсбук, на което се вижда по какъв начин полицейски чиновници арестуват пасажер от градския превоз, написа novini.bg.

При постоянна инспекция на екип от контрольори на Центъра за градска подвижност и общинска полиция по линията на трамвай № 8 тази заран, е арестуван пасажер, който се е държал нападателно към чиновниците на реда и екипа на ЦГМ.

Случката е станала в 8.20 часа в региона на " Западен парк ". Пътникът е бил без постоянен превозен документ. При влизането на проверяващите той се е опитал да си купи тепърва билет.

Контрольорите са го помолили да слезе на идната спирка, което е провокирало нецензурни изрази от страна на пасажера. На идната спирка той слиза и там са му поискани документите за инспекция от полицията. Пътникът се нахвърля с нецензурни изрази против представители на органите на реда, които са го арестували. Отведен е и арестуван в 9-то РПУ. По информация на ЦГМ той ще бъде съден по бързата процедура за дребно безчинство. 

ЦГМ припомня, че пътуването с постоянен превозен документ е безусловно обвързване на всеки пасажер, който употребява публичния превоз. Контрольорите са служебни лица, чиято работа е да наблюдават за редовността на пасажерите и в случаи на нарушаване да извършват отговорностите си. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР