Снимка БулфотоИзвестни са вече евентуалните съперници на родния ни шампион

...
Снимка БулфотоИзвестни са вече евентуалните съперници на родния ни шампион
Коментари Харесай

Лудогорец ще има силни съперници, ако стигне до третия кръг на Шампионската лига

Снимка Булфото

Известни са към този момент възможните противници на родния ни първенец в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига. Ако Лудогорец отстрани словенския Мура, ще се изправи против спечелилия от една от следните три двойки: Динамо (Загреб) – Омония (Никозия), Олимпиакос – Нефтчи (Баку), Слован (Братислава) – Йънг Бойс.

От УЕФА разделиха отборите на две групи от по три сложени и три непоставени отбори. Причина за това е избягването на мач сред Интер (Баку) от Азербайджан и Алашкерт от Армения.

Двете страни са в сериозен спор и от европейската футболна централа избират да няма в допълнение напрежение с мач сред два отбора от тези страни. По-късно от уеб страницата на УЕФА бе изтрита публикацията с разбивките, само че евентуално те ще останат по този начин за жребия.

Така от поставените тимове Лудогорец заобикаля среща със Славия (Прага), Рейнджърс и спечелилия от мача Кайрат – Цървена звезда. Жребият е в понеделник от 13:00 часа, написа Sportal.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР