снимка БулфотоИзвестен ветеринарен лекар е мъжът, който загина на Тополчанския

...
снимка БулфотоИзвестен ветеринарен лекар е мъжът, който загина на Тополчанския
Коментари Харесай

Известен лекар е загиналият в мелето край Сливен

снимка Булфото

Известен ветеринарен доктор е мъжът, който почина на Тополчанския разклон на 22 септември сутринта, написа. 58-годишният мъж е лекар Мартин Мавродиев. Той е прочут със своя извънреден професионализъм, безрезервност към работата и доброжелателност. Д-р Мавродиев оставя доста другари в Сливен, където живя последния четвърт век.

Тежкото пътно произшествие е станало през днешния ден на път І-6 край град Сливен. Около 9 часа в дежурната част на РУ-Сливен е получен сигнал за зародил пътен случай в региона на разклона за село Тополчане. Лек автомобил „ Мерцедес ”, ръководен от лидер на 58 години от град Сливен, при маневра ляв завой за нахлуване на път І-6, е бил ударен от лек автомобил „ Мерцедес ”, ръководен от лидер на 57 години от град Стралджа, движещ се по път І-6 в посока Бургас-София.

При произшествието на място е умрял Мавродиев. Другият лидер, участник в произшествието, е превозен до МБАЛ-Сливен и настанен за лекуване без заплаха за живота. Двамата водачи са пътували сами. Няма други потърпевши. На място е осъществен оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Запознати споделиха, че на въпросното място за колите, пътуващи по основния път Бургас – София, има ограничаване от 60 км.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР