снимка: БулфотоАтмосферното налягане през деня ще се задържи почти без

...
снимка: БулфотоАтмосферното налягане през деня ще се задържи почти без
Коментари Харесай

Температурите тръгват нагоре в петък

снимка: Булфото

Атмосферното налягане денем ще се задържи съвсем без смяна и ще бъде по-високо от междинното за месец юни.

През нощта облачността още веднъж ще намалее над доста региони до най-вече ясно време. По-значителна ще бъде над източните и централните северни региони, само че ще бъде съвсем без дъжд. Утре ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места, основно в планинските региони ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб северозападен, в Източна България до сдържан северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 26°, в София към 23°.

Над планините ще доминира слънчево време, денем с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието ще има раздрана облачност. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 21° и 23°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч и 50 мин и залязва в 21 ч и 00 мин. Продължителността на деня е 15 ч и 10 мин. Луната изгрява в 3 ч и 08 мин и залязва в 15 ч и 13 мин. Фаза: два дни след последна четвърт.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР