Снимка: БулфотоГотови сме да осигурим мнозинство на правителство излъчено от

...
Снимка: БулфотоГотови сме да осигурим мнозинство на правителство излъчено от
Коментари Харесай

Георг Георгиев, ГЕРБ: Готови сме да осигурим мнозинство на правителство излъчено от Има такъв народ

Снимка: Булфото

" Готови сме да осигурим болшинство на държавно управление излъчено от " ИТН " ". Това удостовери пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ георг Георгиев.

По думите му, държавното управление на ГЕРБ, което те обявиха, че са подготвени да излъчат, няма да дублира настоящия кабинет. Партията ще договаря за поддръжка в новия парламент.

" Бяхме пределно ясни стабилността да бъде водещият фактор, който да направлява сформирането на идващото болшинство и надлежно избиране на българско държавно управление. По двойнствения метод, по който бе разтълкувана нашата поддръжка, не бе напълно верен, защото ние казахме - да, подготвени сме, в случай че втората политическа мощ реши да извърши мандата, да дадем своята поддръжка за тяхната стратегия, за това да има болшинство в Народното събрание ", сподели Георг Георгиев.

По думите му изисква време вярната настройка да бъде показана. Иначе ГЕРБ е единствената политическа мощ все още, която е подготвена да сформира държавно управление и в името на стабилността на страната ще го направи, сподели депутатът от ГЕРБ.

Той сподели, че когато цялостният състав е прочут, тогава ще стане ясно кой ще бъде министър-председател.

" Най-голямата политическа логичност диктува водачът на спечелилата политическа мощ да бъде и министър председател. Това е виновното европейско политическо държание, това сме и ние показали досега ", сподели Георгиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР