Снимка: Булфото, архивВъв вчерашното разкритие на Елена Йончева нямаше никакво

...
Снимка: Булфото, архивВъв вчерашното разкритие на Елена Йончева нямаше никакво
Коментари Харесай

Тома Биков към БСП: Превръщате се в сайт за фалшиви новини, който се държи от офшорна компания

Снимка: Булфото, списък

Във вчерашното разобличаване на Елена Йончева нямаше никакво следствие. Днес се разбра, че вие сте получили този компромат преди три дни и сте го плеснали без да ревизирате, че към този момент има заведено дело по този проблем от страна на Министерството на културата, написа novini.bg.

Това приказва единствено за вашата тежка несръчност, само че като цяло този компромат не се разграничава от останалите ви такива. Това съобщи от трибуната на Народното събрание националният представител от ГЕРБ Тома Биков.

,,Подобно следствие е възможно за публицисти, само че Елена Йончева не е публицист, а народен представител в българския парламент. Всъщност тя стана публицист преди към две години, когато стана и народен представител. А същинският публицист не стои във властта, защото тук, в Народното събрание, би трябвало да се приказва за хрумвания, обаче ние обсъждаме черните акции против българското държавно управление. Честно казано, Йончева не е разкрила нищо дотук``, изясни още Биков.

,,Миналата седмица твързяхте, че прокуратурата е бухалка на ГЕРБ, а пък тая седмица към този момент й вярвате. Как става по този начин, в случай че това е една и съща прокуратура? Превръщате личната си партия в пощенска кутия, в уеб страницата за подправени вести, който се държи от офшорна компания. Вие дълбаете бездна на разделянето и сеете ненавист, само че дано ви кажа нещо. В тази бездна ще паднете първо вие. Никой не е спечелил от компромати. Това е изтъркано, това е факсимиле. Тепърва ще усетите неговата годност. Не одобряваме и моралистичния звук на Нинова, която през 2007 година я изриваха от корупционни кавги, въртяха се всякакви Р. Овч-овци. Няма да се подадем на вашия рекет. Разбираме задачата ви да ни вкарате във вашата линия акция, само че това няма да се случи. Готови сте да я докарате тази страна до разпад, единствено и единствено Нинова да си реализира детската фантазия да стане министър-председател``, сподели депутатът.

,,Избирателите ще ви принудят да заплатите тази цена на държание, което е политическа полуда. Въртите се в кръг, вършиме топки от тиня, само че с такава структура няма да имате триумф. Знайте, че ролята на честен стожер е тежка роля и не се касае единствено до изваждането на офшорни сметки``, приключи Биков.
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук  1  0 крадеца вика дръжте крадеца (преди 2 минути) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 Всички сте от едно свърталище, но почнахте да не се разбирате при разделянето на откраднатото от нас. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР