Снимка Булфото, архивТрите най-големи организации на риболовците в България –

...
Снимка Булфото, архивТрите най-големи организации на риболовците в България –
Коментари Харесай

Риболовните организации искат специален режим за пресъхващите водоеми

Снимка Булфото, списък

Трите най-големи организации на рибарите в България – Българската федерация по риболовни спортове, Съюза на ловците и рибарите в България и Централната рибноопазваща организация, оферират въвеждане на краткотраен режим на лов на риба „ дръж и пусни ” във водоеми и реки, които са на сериозния най-малко от размера си. Както е известно, сега забележителна част от язовирите доближават това сериозно равнище. Налице са обезпокоителни данни за „ Жребчево ”, „ Ястребино ”, „ Тича ” и други, предава Фокус.

По тази причина трите организации оферират да се вкара „ дръж и пусни ” на всеки водоем с сериозно равнище, и да се ускори контролът. Така ще бъдат опазени рибните ресурси. Призовават се и самите рибари да осмислят доста добре правилото „ дръж и пусни ” и да си дадат сметка, че рибата е повече техен противник, в сравнение с храна за пържене.

В последните дни националните медии най-накрая обърнаха по-сериозно внимание на маловодието. Нова телевизия излъчи репортаж от „ Ястребино ”, където голямата част от чашата на язовира е суха като барут. Би Ти Ви съобщи материал за източването на „ Жребчево ”. Риболовните организации заявяват, че ще сезират медиите за всеки сходен проблем, зародил на други водоеми у нас.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР