Снимка: Булфото, архивЛидерът на БСП Корнелия Нинова определи като сделка

...
Снимка: Булфото, архивЛидерът на БСП Корнелия Нинова определи като сделка
Коментари Харесай

БСП: Отхвърленото президентско вето е „сделка“ между ГЕРБ, ДПС и Патриотите

Снимка: Булфото, списък

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира като " договорка " сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Обединени патриоти " отхвърлянето на ветото на президента Румен Радев. На конференция в централата на партията Нинова съобщи, че евентуално ветото на президента Румен Радев ще бъде отхвърлено в пленарна зала, написа " Топ вести ".

``
реклама

" Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Обединени патриоти " в цялостно единодушие отхвърлят причините на президента, а и нашите. Аз дефинирам това като следващата договорка, изключително с Движение за права и свободи. Цената на тази договорка търсете в петък в дневния ред на Народното събрание. Точка първа е Законът за вероизповеданията ", съобщи Нинова. По думите й ГЕРБ опрощават на мюфтийството отговорностите към страната. " Питайте Българската православна черква какво мисли по този въпрос. Сделката е - ние ви поддържаме, с цел да отхвърлим ветото на президента и причините на Българска социалистическа партия - вие ни опрощавате отговорностите към мюфтийството ", сподели Нинова. По думите и това е още едно доказателство за правотата на желанието на Българска социалистическа партия да стои отвън това статукво и задкулисие. Нинова сподели още, че Българска социалистическа партия продължава срещите с извънпарламентарни партии за основаване на общ фронт за транспарантни и почтени избори. В конференцията участваха Николай Захариев и Петър Величков от Съюз на патриотичните сили " Защита " - партия, която е в границите на коалиция " Обединени патриоти ". Захариев съобщи, че изборното законодателство не е партийна тематика и по нея са постигнали единодушие с Българска социалистическа партия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР