снимка Булфото, архивКулинарен фестивал с благотворителен базар под мотото Да

...
снимка Булфото, архивКулинарен фестивал с благотворителен базар под мотото Да
Коментари Харесай

Във Варна раздават благотворително 600 рибени чорби преди Никулден

снимка Булфото, списък

Кулинарен фестивал с благотворителен базар под мотото „ Да споделим Никулден “ ще се организира на 3-ти декември, неделя, в Двореца на културата и спорта във Варна. Събитието се провежда за седма поредна година от Община Варна и Варненската туристическа камара.

В кулинарното съревнование ще вземат участие елитни заведения за хранене, тимове на образователни заведения, читалища и самостоятелни участници. Те ще показват професионалните си умения, като се показват със свои истински ястия и специалитети. Гостите и жителите на града ще могат да закупят ястията и да ги споделят със своите фамилии, близки и другари. Продажбата на изложените кулинарни артикули е с благотворителна цел и събраните средства ще бъдат дарени на Дома за възрастни хора „ Гергана “ във Варна.

Изложбата има спортен темперамент и участниците в нея ще получат оценка за положения труд и креативен визии. Съпътстващата стратегия на фестивала включва показване на организации и компании с предмет на активност, обвързвана с морето, и богата музикално-артистична стратегия.

Пред Двореца на културата и спорта се провежда и раздаването на 600 рибени чорби с благотворителна цел, приготвени от Домашен обществен патронаж - Варна. Инициативата е във връзка Международния ден на хората с увреждания - 3-ти декември.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР