Снимка Булфото, архивГлавният секретар на президента написа: Вярно е за

...
Снимка Булфото, архивГлавният секретар на президента написа: Вярно е за
Коментари Харесай

Какви писма е изпратил Борисов в президентството

Снимка Булфото, списък

Главният секретар на президента написа: Вярно е за писмата, забавно е наличието им, а и освен...

Имало ли е връзка сред премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев кой от двамата да оглави делегацията за сесията в Организация на обединените нации в края на септември?

За първи път от 8 година в Ню Йорк тази година ще отиде министър председателят Бойко Борисов, вместо президентът Румен Радев, написа Флагман.

Последните години българската делегация в Организация на обединените нации се води от държавните глави, само че тази година изненадващо на нея ще отиде министър председателят.

Първоначално от президентската администрация дадоха отговор за Флагман: Това е решение на държавното управление, което не е обсъждано с президентската институция.

Днес в Народното събрание външният министър Екатерина Захариева пък изясни, че връзка по въпроса е имало, имало срещи, преписка и т.н, а и било редно на сесията на Организация на обединените нации да отиде министър председателят поради тазгодишното европредседателството, което беше под шапката на България.
Така едната страна споделя, че е имало връзка, а другата, че решението не е в съгласие.

А във фейсбук основният секретар на президентската администрация полк. Димитър Стоянов написа двусмислено: „ Вярно е за писмата, забавно е наличието им, а и освен.... Колко и е мъчно на уважаемата госпожа Захариева... ”.

От това пък излиза наяве, че писма е имало, само че по информация на Флагман писмата са били единствено уведомителни.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР