Снимка Булфото, архивДнес ни очаква ветровито време, като в Източна

...
Снимка Булфото, архивДнес ни очаква ветровито време, като в Източна
Коментари Харесай

Времето днес: Вятър, дъжд, но и градусите се качват

Снимка Булфото, списък

Днес ни чака прохладно време, като в Източна България и тук-там северно от планините той ще бъде мощен и стремителен.

Вечерта в Западна България вятърът ще отслабне и ще се ориентира от запад. Над югозападната половина от страната облачността ще е най-вече забележителна и тук-там ще има превалявания от дъжд. В Североизточна България ще има повече слънчеви часове, написа Dnes.bg.

``
реклама

Температурите ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 18° и 23°, тук-там в Централна Северна България - до 25-27°, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще е прохладно, с променлива облачност. Валежи не се чакат. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е към 17°.

Над Рило-Родпския масив облачността ще е по-често забележителна с превалявания основно в часовете към и след обяд, по-значителни в южните региони, където е допустимо и да прегърми. През деня ще превали и в западните елементи на Стара планина, а по-късно вечерта и в централните и източните й региони. Ще е прохладно със мощен, по откритите елементи и плевел югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – към 15°, на 2000 метра – към 8°.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР