снимка: bTVКубрат Пулев е станал баща. Щастливата новина съобщи най-добрият

...
снимка: bTVКубрат Пулев е станал баща. Щастливата новина съобщи най-добрият
Коментари Харесай

Кубрат Пулев станал баща. Бебето е момиченце

снимка: bTV
Кубрат Пулев е станал татко. Щастливата вест заяви най-хубавият ни боксьор в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “. Таткото разкри, че бебето е момиченце и е кръстено Христина.

„ Открих същинската обич. Тя е невероятна. С черна коса и с черни очи и доста я обичам “, по този начин Кобрата хвърли бомбата пред смаянитте погледи на бенда на Цитиридис, феновете в студиото и на самия водещ.

„ Донесе ми я щъркелът. Едно неповторимо творение “, с тази имитация един от най-хубавите боксьори в света в тежка категория през последното десетилетие призна обществено, че за него миналата година е най-вълшебната в живота му, тъй като го е направила татко.

Първородната дъщеричка на Кубрат Пулев се споделя Христина, а в нейна чест Пулев и Цитиридис отвориха шампанско в студиото. Кобрата пък се беше постарал, като дойде за присъединяване си със специфични дарове за целия екип.

Преди няколко дни Кубрат приказва и за дамата до него, само че не разкри коя е тя.

“Всеки един от нас е на тази земя, с цел да изпита най-голямата обич, която е кадърен да изпита. Само че не го знаят, не са удовлетворени, не правят оценка нищо. Аз съм човек, който има потребност от обич и
естествено имам човек до себе си.
Тези връзки са извънредно комплицирани и аз постоянно споделям: Хора не се бъркайте, тъй като във всичко друго можеш да дадеш съвет, да дадеш мнение, само че в персоналните връзки не може човек да се бърка, тъй като в никакъв случай не може да знаеш тъкмо какво е ” – изясни Кубрат.

Казва, че няма потребност от това да се демонстрира в общественото пространство с половинката си и напомня: “Видяхте към какъв брой 13-15 години бях с човек, който е прочут. Бяхме в общественото пространство… Любовта няма потребност от показност. Любовта просто е любов… Тя е напълно друго равнище. Баща ми споделяше: “Най-важният въпрос е кой е индивидът до теб. Кой човек ще избереш ”. И беше прав „.

“За мен главното в едни връзки – било другарски, било бизнес или любовни, е доверието. На мен може да ми бъде другар този човек, на който му вярвам. Доверието точно е скъпото нещо, не парите. Ако можеш да купиш нещо с пари, то не коства нищо. Най-ценното е това, което не може да се купи с пари. Приятел не се намира всеки ден ”, приключи Пулев.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР