Снимка БГНЕСКога всички онези хейтъри и глупци ще проумеят, че

...
Снимка БГНЕСКога всички онези хейтъри и глупци ще проумеят, че
Коментари Харесай

Тръмп: Кога хейтъри и глупци ще проумеят, че да имаш добри отношения с Русия е добро, а не лошо нещо?

Снимка БГНЕС
Кога всички тези злобари и глупци ще проумеят, че да имаш положителни връзки с Русия е положително нещо, а не неприятно нещо? Искам да реша казуса със Северна Корея, Сирия, Украйна, тероризма и Русия може доста да помогне. Този коментар направи в „ Туитър ” американският президент Доналд Тръмп ден, откакто се срещна с сътрудника си Владимир Путин във Виетнам, предава Би Ти Ви.

Той напомни, че и неговият конкурент от миналогодишния избор Хилари Клинтън е заявила предпочитание за по-добри връзки с Москва, а предшественикът му на поста Барак Обама е имал „ нулева химия с Путин ”.

В поредицата си от туитове американският държавен глава не подмина и тематиката „ Северна Корея ”, която беше съществена в неговата 11-дневна азиатска обиколка. По думите му китайският държавен глава Си Дзинпин се е съгласил да затегне глобите против КНДР.

Пекин е единственият огромен съдружник на Пхенян и ограничаване на търговията сред двете страни би могло съществено да разклати режима на Ким Чен-ун, който направи серия нуклеарни и ракетни тествания. " Китай би могъл да реши този проблем елементарно и бързо ", съобщи тръмп.

Верен на себе си, той не пропусна да нападна севернокорейския водач персонално: " Защо Ким Чен-ун ме наскърбява, като ме назовава " остарял ", когато аз в никакъв случай не бих го нарекъл " невисок и пълен "? А аз толкоз се старая да бъда негов другар - и може би някой ден това ще се случи!, споделя още Би Ти Ви.

Американският президент предложи услугите си за разрешаване на разногласието в Южнокитайско море. Няколко страни претендират за контрола на дребни, само че богати на запаси острови и опасенията са, че това може да подпали боен спор: " Ако мога да оказа помощ с ходатайство или арбитраж, апелирам уведомете ме. Аз съм добър посредник и добър съдия ", сподели той при започване на срещата си в Ханой с виетнамския президент Чан Дай Куанг ”.

Той даде обещание „ колосален ” размер на търговия с азиатската страна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР