Снимка БГНЕСЗеметресението и милионите хора, които очакваха организаторите Андонис Самарас

...
Снимка БГНЕСЗеметресението и милионите хора, които очакваха организаторите Андонис Самарас
Коментари Харесай

Ципрас към опозицията: Вместо милиони дойдоха хиляди, защото гражданите са срещу фанатизма

Снимка БГНЕС

" Земетресението и милионите хора, които чакаха уредниците Андонис Самарас и Кирякос Мицотакис, останаха единствено благопожелание. Мнозинството гръцки жители останаха пред тв приемниците, без значение от тяхната позиция. Те са съгласни, че външно-политическите въпроси не би трябвало да се вземат решение с фанатизъм и назадничавост ".
Това се споделя в известие от кабинета на гръцкия министър председател Алексис Ципрас във връзка вчерашния митинг в Атина за " отбрана на името Македония ", предава БГНЕС.

В него участваха и опозиционните водачи, в това число и този на " Нова народна власт " Кирякос Мицотакис. Управляващата партия " Сириза " също разгласява декларация, в която се акцентира, че " митингът е бил под упованията на уредниците ", които през последните дни, дружно с част от медиите са пропагандирали хората да вземат участие в него. " Сириза " упреква в двуличие и безнаказаност водача на " Нова Демокрация " Мицотакис във връзка с разногласието за името, тъй като той не оповестява каква е неговата позиция по този въпрос.

" Сириза " поддържа държавното управление и договарянията за разрешаването на разногласието за името със прилежащата страна, написа в документа. " Мирното общуване на хората, сигурността и стабилността на Балканите са най-хубавата гаранция за националните ползи ", се споделя още в декларацията от партията на Ципрас " Сириза ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР