Снимка Български новини37-годишният полицай Красимир Карчев е разстрелял съпруга на

...
Снимка Български новини37-годишният полицай Красимир Карчев е разстрелял съпруга на
Коментари Харесай

SMS преди разстрела на гръцкия лекар: Тръгва, сам e!

Снимка " Български вести "

37-годишният служител на реда Красимир Карчев е разстрелял брачна половинка на любовницата си на остров Крит, откакто получил sms от нея с текст: " Сега потегля. Сам е в колата ".

Това са разкрили гръцките криминалисти, откакто претърсили дома на убития кардиолог Христодулос Каландзаки и намерили мобилния телефон на 38-годишната му брачна половинка Дешка Говедарова, която не съумяла да изтрие съдбовните известия до любовника си Красимир, заяви в. " Български вести ".

62-годишният доктор бе разстрелян в събота от казанлъшкия служител на реда Красимир Карчев с ловна пушка на връх рождения му ден. Тялото бе открито до мерцедеса, с който Каландзаки е пътувал по дестинацията Сития - Йерапетра на остров Крит. Според главната версия на проверяващите, убийството е планувано от 38-годишната Дешка, като задачата е била да се присвои голямото движимо и недвижимо имущество на лекаря и да се предотврати претенции от него ДНК-тест на 4-годишния им наследник.

В предпоследното си известие пък Дешка написа на Красимир: „ Може да се наложи да го отменим. Може да отиде и брат ми да правят всякакви неща в кабинета му. Ще ти звънна да се махнеш, да тръгнеш. Ако е належащо, не “. 

След като поискала " Честит рожден ден " на брачна половинка си и го изпратила, българката незабавно изпратила последното известие с инструкции на Карчев. 

Приятели на доктор Каландзаки описват, че той се е страхувал за живота си след непрекъснатите кавги с българската му брачна половинка. Кардиологът почнал да се съмнява и за бащинството на детето и споделил пред родственик подозренията си. По непотвърдена информация ДНК-тест-а на момченцето е изработен и се чакат резултатите. 

Красимир Карчев и Дешка Каландзаки бяха арестувани, а на следващия ден заран ще бъдат разпитани и ще им бъде избрана мярка за неотклонение. Това трябваше да стане през вчерашния ден, само че гръцкият съд отсрочи съвещанието, защото любовниците нямаха юристи. 

В същото време стана ясно, че майката на Дешка, Иванка Говедарова е погребала преди 40 дни брачна половинка си, още веднъж гръцки жител, преподавател по специалност. Също като щерка си, която е работила първо като домашна помощница в дома на доктор Каландази, майка й Иванка основала връзка с преподавател, който е бил фамилен, само че се развел и сключил брак с нея. 

„ В последна сметка двете потвърдиха, че задачата им е да се женят за богати мъже и да се възползват от икономическото им положение. Вероятно учителят е умрял от естествена гибел заради възрастта си, а за брачна половинка на дъщерята, защото е по-млад, измислиха проект за гибелта му “, сподели в народен ефир Манолис Цобанакис, който е шурей на кардиолога. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР