Смятаната за жената до Владимир Путин и фактически първа дама

...
Смятаната за жената до Владимир Путин и фактически първа дама
Коментари Харесай

ЕС удари гаджето на Путин Алина Кабаева

Смятаната за дамата до Владимир Путин и в действителност първа дама на Русия олимпийска шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева ще бъде включена в шестия пакет наказания на Европейския съюз против Русия, който се разисква сега, оповестява Българска национална телевизия.

Брюксел стимулира това решение с обстоятелството, че Кабаева е ръководител на борда на шефовете на Националната медийна група (NMG), която има огромни дялове в съвсем всички съветски федерални медии, които препредават пропагандата на съветското държавно управление.

От много години в Русия е социална загадка, че Кабаева, която другата седмица ще навърши 39 година, има връзка с Путин. Двамата са в действителност дружно от 2006 година, когато гимнастичката е на 23 година Тя и съветският президент имат няколко общи деца (броят и имената им е дълбока тайна). Кабаева беше и народен представител от Държавната дума от партията " Единна Русия ".

Путин има две дъщери от някогашната си брачна половинка Людмила - Мария Владимировна Воронцова и Екатерина Владимировна Тихонова, които към този момент станаха обект на наказания от страна на Европейския съюз.

Към момента не се знае къде се намира Алина Кабаева. След началото на войната на Русия в Украйна бе основана петиция тя да бъде експулсирана от Швейцария, защото се смяташе, че живее там в първокласна вила, дружно с децата на Путин. Но швейцарските управляващи обявиха, че нямат сведения тя да е в страната. Има догатки също по този начин, че Кабаева се намира във високотехнологичен бункер в Сибир.

В Брюксел и през днешния ден на равнище посланици на страните-членки ще продължи разискването на шестия пакет наказания към Русия, в който би трябвало да е бъде включена родената в Ташкент олимпийска шампионка от Атина`04.
ТЕМА преди 12 минути 200 преди 30 минути 709 преди 1 час 847
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР