Смятам, че всеки българин трябва да гласува, защото това е

...
Смятам, че всеки българин трябва да гласува, защото това е
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова: Няма да предам Бойко!

" Смятам, че всеки българин би трябвало да гласоподава, тъй като това е наш дълг. После най-малко да знаем кой е виновникът за несвършените неща, а освен да се оплакваме ". 

Това показа огромната българска актриса Стоянка Мутафова, която даде вота си за евроизборите през вчерашния ден, отиде на крайници и не се възползва от правото си да гласоподава у дома, написа в. " България през днешния ден ". 

Според Госпожа Стихийно злополучие паметта на народа не е толкоз къса, че да не знае при кого е бил най-добре, само че постоянно се появяват и операции, които тя отхвърля. " Купуване на гласове постоянно ще има, въпросът е хората да демонстрират съвестта си и да показват нарушителите. И друго е значимо - да се трудим, а не да мързелуваме и след това различен ни отговорен ", сподели Мутафова. 

Самата актриса е образец за продуктивност и като доказателство на думите си тя показа, че предходните дни е играла в постановката " Скакалци ", а й следва в " Сълза и смях " да взе участие и в " Госпожа Стихийно злополучие ". 

" Няма отмора за мен. Няма и за Бойко, като виждам. И той всеки ден нещо прави. Аз не мога да го предам този човек, откакто един път ми стори огромно положително, като оказа помощ да дойда за поклонението на Георги Калоянчев. От тогаз всякога на избори аз за него гласоподавам. А Фандъкова не ме пропуща - букети, идва на представленията, доста ги одобрявам тези хора ", показа Мутафова, която изясни, че към този момент на 97 години няма никакви страхове. " Както споделяше починалата Багряна - " На два режима съм любовница - и по соца, и в този момент ". Аз я надминах. Аз съм на три режима. Моят първи режим е в театъра и той ми е най-интересен. А другояче в другите режими - към този момент не са ми кой знае какъв брой забавни. Има какво да се чака още. Много е останало от предходния режим, то още работи и пречи. Трябва да мине време. Аз няма да съм жива към този момент, само че дай Боже, да се почисти всичко. Да стане по-чисто, по-светло. Сега съгласно мен е малко на на никое място. Е, има някакво прояснение въпреки всичко. Можеш да си кажеш каквото искаш, само че пък това, което си кажеш, може да ти попречи " из-за угла ", както споделят руснаците - зад ъгъла може да те издебне, без да си го усетил ", показа огромната Стоянка Мутафова и продължи да се смее. 

97-годишната Стоянка Мутафова ще бъде воин на филм, който ще снима нейната щерка - красивата Мария Грубешлиева, и мениджърът им Евгени Боянов. " Вече имаме подготвени неща ", показа още Стоянка. 

Единствената мисъл, която натъжава актрисата, е за мъжа й Нейчо Попов. " Юлиан Вучков все ми споделяше, че приказвам единствено за него, в този момент и той почна, като се спомина неговата Диана. Ама то обич бе, какво да се прави ", показа Мутафова. 

Когато не пътува, актрисата най обича да седи на една поляна до дома си. " И сама със себе си ми е доста добре ", изясни житието си огромната ни актриса. Там съм сама със себе си, заобиколена от дървета и цветя. А денем дремя, тъй като вечер пострадвам от бодърствуване ", изясни още житието си огромната ни актриса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР