Смятам, че президентът Румен Радев взе правилното решение като не

...
Смятам, че президентът Румен Радев взе правилното решение като не
Коментари Харесай

Проф. Тимчев: Радев взе правилното решение като не смени главния секретар на МВР

" Смятам, че президентът Румен Радев взе вярното решение като не смени основния секретар и заместника му. Проблемът не е там. Не можем да виним Петър Тодоров за нещо, което не е направил ", разяснява пред Българска национална телевизия някогашният ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи проф. Любомир Тимчев.

" В Министерство на вътрешните работи системността изчезна. А когато няма методичност, връзките сред структурите и статута изчезват ", разясни проф. Тимчев.

Според него Законът за Министерство на вътрешните работи би трябвало да се назовава Закон за сигурността и публичния ред. Трябва и да се направи обстоен разбор на работата в Министерство на вътрешните работи, който да включва статута, пълномощията, изискванията за назначение и реда за пенсиониране.

В момента в Академията тече един доста деструктивен развой. Изоставаме с помощните средства и колите, посочи проф. Тимчев.

По думите му казусът не е в редовите служители на реда, тъй като те са сложени в обстановка, в която се чудят по какъв начин да извършват отговорностите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР