Смолян. В Районно управление - Златоград се проведе ден на

...
Смолян. В Районно управление - Златоград се проведе ден на
Коментари Харесай

Ден на отворените врати се проведе в Районно управление - Златоград

Смолян. В Районно ръководство - Златоград се организира ден на отворени порти. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян . На чиновниците гостуваха 35 деца от зелено учебно заведение при Център за поддръжка и личностно развиване - Златоград.

Те бяха посрещнати персонално от управлението на сектора, които ги срещнаха с виновната специалност на служителя на реда. Малчуганите имаха опция да посетят работните места на чиновниците, дежурната част, пространствата за арест, стаята за различаване. Видяха какви помощни средства употребяват служителите на реда, револвери, снаряжение, щитове, каски, бронежилетки и други С интерес разгледаха служебния полицейски автомобил, и мотоциклет, като изключително любопитно за тях бе това, което го отличава от останалите МПС – специфичната звукова и светлинна сигнализация. Не бе пропусната и настоящата за лятната почивка тематика за пътна сигурност, по какъв начин се пресича на пешеходна пътека и разпоредбите за ръководството на колела и тротинетки.

За забавното преживяване децата се отблагодариха, изпълнявайки ария и танц и подариха особено нарисувана за своите домакини картина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР