Смолян. Областен информационен център – Смолян награди участниците в онлайн

...
Смолян. Областен информационен център – Смолян награди участниците в онлайн
Коментари Харесай

Областен информационен център - Смолян награди участниците във фотоконкурса „Европейският съюз в моята община

Смолян. Областен информативен център – Смолян награди участниците в онлайн фотоконкурса „ Европейският съюз в моята община ". Това оповестиха от ОИЦ – Смолян . Десетки участници от всички общини на област Смолян запечатаха близо 700 фотоси на обекти, осъществени с поддръжката на Европейския съюз. Целта на състезанието бе да се подтикват жителите от Областта да се осведомят, открият и снимат табели на планове финансирани с европейски средства.

Първенец по брой участници е община Смолян, откъдето е и Петър Славчев, който получи специфична премия за максимален брой снимани обекти – 87. Той показа, че досега не е предполагал какъв брой доста планове, осъществени със средства от Европейски Съюз има в община Смолян и е останал прелестно сюрпризиран.

Най-малкият участник в онлайн фотоконкурса е 4-годишният Атанас от община Чепеларе, който по думите на своите родители, доста се е забавлявал, търсейки осведомителните табели.

Наградите бяха връчени от зам.-кмета на община Смолян Марин Захариев, който поздрави всички присъединили се в състезанието за интензивността им и по тази причина, че са съумели да видят по какъв начин Европейският съюз е трансформирал тяхната община. Той ги прикани да бъдат все по този начин будни, да се развиват и да не не помнят какъв брой е значимо всички дружно да опазваме направеното.
Управителят на ОИЦ-Смолян Цветанка Генчева благодари на всички присъстващи и ги насърчи в никакъв случай да не стопират да търсят, да желаят учат нови неща, тъй като по този метод се развиват и вървят напред.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР