Смолян. Листата на Републиканци за България беше представена в Смолян

...
Смолян. Листата на Републиканци за България беше представена в Смолян
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, Републиканци за България : Сегашните управляващи нямат намерение да участват в нов мандат

Смолян. Листата на " Републиканци за България " беше показана в Смолян от лидера Димитър Трендафилов в наличието на ръководителя Цветан Цветанов и зам.-председателя Павел Вълнев. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

Трендафилов е с две висши образования – икономист и правист, с дълготраен опит в банковата сфера. Бил е на управителни длъжности, в това число и в IT бранша. В момента е юридически консултант на търговски сдружения и основен юрист на компания за интернационален транспорт на товари. „ Средната възраст на претендентите за народни представители в листата е 41 години, аз съм най-възрастен. Листата е уравновесена от хора с политически опит. Разпознаваеми, локални хора “, уточни Трендафилов.

По думите на зам.-председателят Павел Вълнев половината от дейните българи живеят и работят в чужбина.

„ Ние сме хора, които твърдо сме решили, желаеме и можем да променим нещата. Познавам Цветанов от 3 години. Това е мощният отбор, който може да промени страната. Цветанов е потвърден политик в законодателната и изпълнителната власт и в локалната в столицата. Аз имам бизнеси в няколко страни и знам какво е належащо да се направи, с цел да се случат нещата в България “, съобщи Вълнев.

Според Павел Вълнев Републиканци за България имат силата и уменията да се оправят с всички провокации в страната.

„ Едно време Българска комунистическа партия мачкаше хората, по-късно Движение за права и свободи, а в този момент Движение за права и свободи с ГЕРБ са едно “, добави той. Вълнев спореди какъв брой му е тежко от обезлюдяването на целия район, включително и на Смолян, където е учил. Според него България ще тръгне напред с смяна в правосъдната система, с битка против корупцията, с въвеждане на електронно ръководство.

„ Тук до момента в който почнеш нещо и ще те откажат. Всеки те спъва. Електронното ръководство ще понижи корупцията. В същото време ще понижи личния състав, ще се освободят средства, бизнесът ще намира хора, от които има потребност “, добави той. По думите на Цветанов в Републиканци за България е силата на хората, които имат капацитет и нужната сила, с цел да донесат смяната. Той сподели, че партията е първата, показала секторните си политики.

„ Върховенството на закона и електронното ръководство са главен акцент в тях. Ключово за нас, в условия на пандемия и при липса на управнически метод е, да се организира съответна политика. Вие видяхте, че няма никаква съответна политика до момента, а единствено разходване на средства. Аз съм уверен, че сегашните ръководещи нямат никакво желание да влязат в нов управнически мандат “, акцентира Цветанов.

„ Републиканци за България предлага опазване на плоския налог и опазване обсега на патентния налог. Трябва да освободим дребния и междинния бизнес от административната тежест, с цел да дадем повече независимост и по-малко разноски, които те вършат за непрекъснатата смяна на нормативната уредба. Ние желаеме да имаме резистентност в бъдещите политики и най-важното – да има небосвод за развиването на страната. За нас е основно да се подготвим за новия програмен интервал. Ние желаеме да не приказваме за милиарди, а за коефициент на потребно деяние. Ще следваме единствения път – евроатлантическия и ще работим за Инициативата „ Три морета “, сподели ръководителят на партията.

Цветанов показа, че с идните законодателни промени, които ще създадат, в това число и конституционни, ще се даде опция на българите, работещи отвън страната, да бъдат и министри, да бъдат номинирани и избирани за народни представители. „ Нека в 21-ви век, в 21-ва година, да гласуваме с №21, за страна с правила! “, прикани Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР