Смесени емоции видяха по лицето на Гала зрителите на Нова

...
Смесени емоции видяха по лицето на Гала зрителите на Нова
Коментари Харесай

Гордост и носталгия: Гала влезе в историята, зрителите видяха сълзи в очите й

Смесени страсти видяха по лицето на Гала феновете на Нова телевизия в деня, в който малкия екран като събитие отбелязва своя интернационален празник. Причината беше, че продуцентите и редакторите върнаха съществено времето обратно и пуснаха началото на „ На кафе “ отпреди 23 години на същата дата.
Гала се опита по всякакъв начин да прикрие възприятията си, само че те въпреки всичко проличаха. От една страна чертите й издадоха същинска горделивост, че е водещата с най- дълга кариера без спиране в родния ефир. От друга страна обаче тежестта на годините личеше в погледа й.
Носталгията бързо беше заместена от усмивки, откакто екипа напомни, че в миналото „ На кафе “ започваше с аеробика. В ролята на тогавашните физкултурници Таня, Краси и Цанко влязоха панелистите Жоро Блажев, Дарко Ангелов и Маги Джанаварова, която напоследък замества Ромина Тасевска. Бързо се оказа, че телевизионната гимнастика не е толкоз лесна, колкото наподобява на пръв взор, написа vihrogon.
Кристина Патрашкова пък дръпна похвално слово за Гала и нейното телевизионно дългоденствие и добави любопитна детайлност за магията на дребния екран.
Тя цитира научно проучване, съгласно което хората, които в миналото са гледали чернобяла телевизия, сънуват в черно и бяло и до през днешния ден и това се дължи точно на тази забравена технология.
Възвърнала спокойствието си след лекия потрес да се види и чуе като прохождаща водеща, Гала побърза да честити на всички сътрудници от екипа си, които феновете не виждат.
„ Сам воинът не е боец “, съобщи звездата на Нова телевизия, която към момента съумява да очарова феновете и се е трансформирала в същинска институция за феновете.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР