Смехът е нещо здравословно и зареждащо, особено, ако е от

...
Смехът е нещо здравословно и зареждащо, особено, ако е от
Коментари Харесай

Шестте зодиите, които ще ви накарат да се спукате от смях

Смехът е нещо здравословно и зареждащо, изключително, в случай че е от сърце. Противно на общоприетото разбиране, шегите не постоянно би трябвало да са обидни, с цел да бъдат смешни. Някои хора може да са положителни в имитирането, до момента в който други карат хората да се смеят със сухото и саркастично възприятие за комизъм. Има доста способи да накарате човек да се смее и методът, по който карате хората да се смеят, е мощно повлиян от вашия безоблачен знак.

1. Стрелец
-->
Стрелците са комедийни съкровища. Те без сянка на подозрение са най-смешните зодии измежду всичките дванадесет слънчеви знака. Тяхното възприятие за комизъм произтича от техния злобен и проницателен разсъдък. Те са дръзки и имат бързи смешки за всяка обстановка. Методът на Стрелецът за описване на истории е непостижим. Те даже могат да накарат най-обикновените неща да звучат възхитително радостно и в действителност смешно. Може би просто гледат на света по този начин, само че всичко е безпределно по-интересно и оживено с тях до вас. Преминавате през рецесия и имате обезверена потребност от смях? Обадете се на вашия другар Стрелец. Те ще ви накарат да ревете от смях минути след диалога. О, какъв брой е занимателно да имаш за другар Стрелец, най-смешната зодия.

2. Близнаци

Близнаците са доста трагични по природа, по тази причина не би трябвало да е изненада, че се класират толкоз високо измежду занимателните зодии. Техните смешки са напълно за едноредови думи, остроумни завръщания и сардоничен комизъм. Приятел Близнаци непрекъснато ще се подиграва на всички в кръга, само че никой в никакъв случай няма да се обиди на техните смешки. Защото макар че имат дарбата да бърборят, те знаят къде да теглят чертата. Освен това Близнаците са и същински спортисти. Те освен обичат да бъдат обект на всички смешки, само че в действителност упорстват да бъдат печени от приятелите си. В последна сметка, в действителност ли сте занимателен, в случай че не можете даже да се смеете на себе си?

3. Лъв

Естественото местообитание на Лъва е под светлините на прожекторите. Те са родени актьори и кралици на драмата. Така че най-добре вярвайте, че те имат най-смешните изрази и екстравагантни анекдоти зад тила си. Огнената зодия е изобретателна с шегите си и нормално могат да изоставен празненство без шева с необятната си гама от театралности. Някои може да намерят естествения инстинкт на Лео да преувеличава историите за скучен, само че множеството от нас са прекомерно забавени от тяхната харизма, с цел да открият в действителност минусите им. С другар Лъв до себе си в никакъв случай няма да имате печален ден, това можем да ви обещаем.

4. Овен

Овенът в действителност е една от най-забавните зодиакални знаци. Уловката е, че те ще ви покажат своята занимателна страна единствено откакто се усещат комфортно към вас. Овенът има вяра в разсмиването на другите посредством дейности, тъй че се подгответе за фалшификати, глупави походки и изкривени лица. Те са известни със своята клоунада измежду другари, макар че имат много тайнствен фронт, когато са с непознати. Огненият знак също има много дълъг лист от хитри смешки в ръкава си, които употребяват единствено когато се пробват да създадат положително усещане. Добре е, в случай че не схванете шегата незабавно (повечето от нас не разбират). Защото, когато в последна сметка го разберете, ще откриете, че употребявате тази смешка на всички места, където отидете.

5. Скорпион

Скорпионите са много известни със своите пасивно-агресивни смешки. Те могат да бъдат в действителност смешни, само че в действителност би трябвало да сте с отворен разум, с цел да разберете тяхното изопачено възприятие за комизъм. Ако попаднете в неуместна обстановка, те евентуално ще бъдат първите, които ще се пошегуват с това. Така че, в случай че сте от хората, които се наскърбяват от смешки, Скорпионите в действителност не са най-хубавата компания за поддържане. Един съвет към Скорпионите там – дайте на хората малко време да се срещнат с вашите гафове. Вашата палавост и пакостливост изискват малко привикване. Най-добре е в това време да продължиш да разсмиваш хората с нелепите си смешки на татко си. И хей, знаете ли какво ние някак скрито копаем тези куци вицове. Продължавайте!

6. Везни

Везните са доста другарски настроени. Те нормално са животът на купона с непрестанните си смешки. Те обичат да се забавляват и постоянно търсят способи да ухажват тълпата. Зодията е занимателна, без въобще да е груба, което кара хората да се затоплят с тях. За страдание, Везните постоянно се губят в акта на развлечение. Ако забележите някой да прави нещо неловко или прекомерно на празненство, има доста огромен късмет индивидът да е Везни. Но знаете ли какво ги прави още по-смешни? Че просто не им пука. Везните просто желаят всички към тях да си прекарват добре. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР