Смъртта на любим човек е може би най-ужасното нещо в

...
Смъртта на любим човек е може би най-ужасното нещо в
Коментари Харесай

8 знака, че починалите ви близки са до вас (и всичко с тях е наред)

Смъртта на обичан човек е може би най-ужасното нещо в живота на всеки. Разбира се, това ни наранява извънредно доста, само че не би трябвало да забравяме, че „ там “ при тях всичко е наред… И умрелите се пробват да ни предадат това по разнообразни способи.

Ето 8-те най-чести признака, че обичаните ни хора са постоянно до нас.

1. Знаци посредством животни

Починалите постоянно идват при нас посредством животни. Те могат да употребяват силата на живите същества и се появяват пред нас под формата на пеперуда, котка, калинка, птица, водно конче. Животното стартира да се държи по нехарактерен метод: сяда върху нас, лети към прозореца, подвига звук, притегля вниманието и така нататък

2. Комуникация посредством предмети

Починалите могат да оставят разнообразни предмети по пътя ни: перо, монети, камъни. Така желаят да покажат, че към момента сме значими за тях и ни помнят.

3. Миризми

Много постоянно можем да усетим миризмите на нашите близки. Това може да е необикновен парфюм, миризма на пури или цигари, цветя или друга миризма, която ясно свързвате с умрелия. В множеството случаи тази миризма се появява като че ли от нищото и също толкоз незабелязано изчезва.

4. Музика

Починалите близки също могат да поддържат връзка с нас посредством ария. Това е изключително видимо в сложни интервали от живота. Когато се чувствате потиснати, мъртвите се грижат да чуете ария, която харесвате и вие, и те.

5. Идват при нас в сънищата ни

Това е един от най-често срещаните типове „ връзка “ сред умрелия и околните. Те постоянно идват при нас в сънищата ни. Освен това този сън е доста ослепителен, помни се от доста години, не желаете да го забравите. Такива сънища са светли и благи.

Ако сън с умрял остави тежък отпечатък и желаете да го забравите допустимо най-скоро, тогава това са игри на вашето подсъзнание.

6. Еднакви цифри

Починалите също показват любовта си посредством цифри. Можем постоянно да попадате на дати на разнообразни места, които са значими и за двама ви – рождени дни, годишнини и други Може да са и повтарящи се цифри на часовници, билбордове или други познати места – 1111, 2222, 333.

7. Тишина и успокоение

Когато умрелите се появят в една и съща стая с нас, можем ненадейно да почувстваме мир и успокоение. Това чувство е в действителност ненадейно и като някакво озарение.

8. Играят си с нас

Ако в миналото сте забелязали, че има периодически спирания на тока в дома ви, най-вероятно това са „ трикове “ на вашите починали близки. Те постоянно ви припомнят за себе си, когато не сте в положително положение или сте прекомерно потънали в ненужни мисли. Така околните ни припомнят, че постоянно са наоколо.

Всъщност този лист може да бъде удължен. Изброихме единствено най-често срещаните признаци, че умрелите постоянно са наоколо. Най-често се появяват, когато се усещаме изключително зле. Нашите близки не желаят да страдаме за дреболии и дават да се разбере, че постоянно са с нас.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР