Смъртоносните оръжия, доставени на Украйна, както и чуждестранните бойци, воюващи

...
Смъртоносните оръжия, доставени на Украйна, както и чуждестранните бойци, воюващи
Коментари Харесай

Патрушев: Западните оръжия и чуждестранните бойци са приоритетни цели в Украйна

Смъртоносните оръжия, доставени на Украйна, както и задграничните бойци, воюващи за Киев, са предпочитани цели за съветските военни , сподели във вторник в Брянск на среща по въпросите на сигурността в Централна Русия Николай Патрушев, секретар на съветския Съвет за сигурност., представен от РИА Новости.

Задачите на " специфичната военна интервенция " в Украйна ще бъдат изпълнени , макар помощта на Запада за Киев, съобщи Патрушев.

" Русия, откакто не получи, а също и като взе поради от Киев под натиска на Запада и, беше принудена да предприеме специфична военна интервенция за отбрана на Донбас и рускоезичното население от геноцид. И макар военната помощ, предоставена от груповия Запад на украинския режим, дилемите на специфичната военна интервенция, избрани от президента на Русия, ще бъдат изпълнени, ", цитира го РИА Новости.
 Русия решена да извърши интервенцията си в Украйна макар намесата на НАТО
Русия решена да извърши интервенцията си в Украйна макар намесата на НАТО

Включването на Алианса в спора не засягало задачите на Москва

Според него през днешния ден Русия " се опълчва на възродилия се с поддръжката на груповия Запад неонацистки режим в Киев и бясната русофобия, бори се с геноцида против рускоезичното население и пази интернационалното право, учредено на главните правила на Организация на обединените нации, а не на разпоредбите, измислени от Съединените щати, с цел да запазят своята надмощие. "

" Освобождаването на Украйна от неонацизма ще сложи началото на връщането на стабилността и сигурността в света ", добави Патрушев.

Украинските разузнавателно-диверсионни групи са активизирани в Централна Русия , изключително в граничните региони, съобщи още Патрушев.
 Русия отново се похвали с оголен вредител
Русия отново се похвали с оголен вредител

Арестуван е мъж в Курска област

" Напоследък ситуацията в Брянска област, изключително в пограничните региони, се характеризира с активизиране на активността на украинските разузнавателно-диверсионни групи, последователен обстрел на обитаеми места с реактивни системи за залпов огън, артилерия и безпилотни летателни апарати , доставяни на Украйна от Съединени американски щати и други страни от НАТО ", сподели той в Брянск.

" Цели, като предписание, са гражданска инфраструктура, чието заличаване или увреждане заплашва сигурността на цивилното население и може да нанесе обилни вреди на стопанската система ", добави Патрушев.

" Значително се ускориха опитите на представители на радикални и екстремистки структури да обхванат на територията на Русия с желание да правят подривна активност и да правят терористични актове ", добави Патрушев на форума за сигурността в Централна Русия.

" Има обстоятелства за умишлена интервенция в работата на оборудванията от жизнено-важната инфраструктура, в това число транспортни и горивно-енергийни комплекси ", добави той.

" Тази година в региона са осъществени 23 терористични акта, предотвратени са 28 терористични закононарушения, в това число 9 саботажа ", сподели той в Брянск и добави, че " с 80% са се нараснали закононарушенията, осъществени с огнестрелно оръжие и муниции ".

Според Патрушев " извънредно значимо е да се подсигурява недопускането на незаконни похищения против сигурността на популацията, като се обърне особено внимание на недопускането на диверсии и терористични офанзиви ".
 Русия заяви, че Украйна отново обстрелва Брянска област
Русия заяви, че Украйна отново обстрелва Брянска област

Киев чака " в близко бъдеще " да получи ракети с по-голям обсег
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР