Смартфоните със сгъваеми екрани стават все по-достъпни, а с това

...
Смартфоните със сгъваеми екрани стават все по-достъпни, а с това
Коментари Харесай

Първият сгъваем смартфон на Honor ще се появи следващата седмица

Смартфоните със сгъваеми екрани стават все по-достъпни, а с това и общият брой от тези модели на пазара се усилва. Очакванията на експертите са през 2022 година да забележим освен доста нови апарати, само че и компании, които за първи път показват сходни артикули в портфолиото си.

След като преди месец на пазара се появи първият сходен модел на китайската компания OPPO - на Find N – в този момент се чака още един състезател да показа собствен първи сходен уред.

Китайският производител Honor разпрати предложения до публицисти, от които излиза наяве, че смарт телефонът ще носи името Magic V. Премиерата му е планувана за 10 януари. Все още няма задоволително детайлности за хардуерните му благоприятни условия, само че на поканата се вижда по какъв начин ще наподобява телефонът.

Явно ще разполага с тройна камера на гърба, събрана в правоъгълен модул. Вижда се и част от екрана с камерата, която е намерила място в дребен разрез. По фотосите, оповестени до този миг, може да се допусна, че Magic V, че се сгъва като мида, сходно на Galaxy Z Fold 3 и ще има плоски ръбове.

Логично е в него да забележим най-новия и най-хубав чипсет Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcomm. Подобно на предходните смарт телефони на Honor, Magic V ще бъде стеснен до китайския пазар в първите месеци след премиерата си. Смартфонът ще се изправи против настоящите сега модели  като OPPO Find N, Galaxy Z Fold 3 и Huawei Mate X2.

А тук ще намерите още
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР