Смартфоните идват с до 100 лв. отстъпка и мощно зарядно

...
Смартфоните идват с до 100 лв. отстъпка и мощно зарядно
Коментари Харесай

Висококачествено 5G изживяване със Samsung Galaxy A53 и A33 от A1

Смартфоните идват с до 100 лева отстъпка и мощно зарядно устройство
Смартфоните от серията Galaxy A на Samsung и през 2022 година са измежду най-търсените оферти от наличния клас в международен мащаб. Отличното съответствие сред цена и качество се вижда добре при настоящите Samsung Galaxy A53 5G и A33 5G, които в този момент при покупка с най-хубавите проекти от A1.

Като характерности предлага повече, в сравнение с до наскоро виждахме единствено при флагманите. Смартфонът е с огромен и ослепителен 6,5-инчов Super AMOLED екран с FHD+ резолюция и 120 Hz периодичност на освежаване.

Основната камера е с 64-мегапикселов датчик, оптична стабилизация и AI оптимизации. Освен нея са налични 12-мегапикселова ултраширокоъгълна камера, 5-мегапикселов макро модул и 5-мегапикселов датчик за дълбочина, който оказва помощ изключително за изпъкване на обекта при портретни фотоси. Селфитата са с 32-мегапикселова резолюция.

е доказателство, че положителната цена не идва в комплект с тежки взаимни отстъпки. Много от главните характерности на старшия модел са налични и тук.

Дисплеят е 6,4-инчов FHD+ Super AMOLED с 90 Hz периодичност на освежаване. Системата от камери остава сериозна с 48-мегапикселов главен модул с оптична стабилизация, ултраширокоъгълна, макро и селфи камери и датчик за дълбочина.

И при двата модела бързият и образован процесор Exynos 1280 е смесен с 6 GB оперативна памет и 128 GB място за предпазване. Смартфоните покриват стандарт IP67 за отбрана от прахуляк и водни пръски. Те поддържат до 25 вата бързо зареждане, като A1 прибавя и автентично зарядно устройство в комплект с определения смарт телефон.

Всички клиенти, които закупят Galaxy A53 5G или Galaxy A33 5G от А1 от 22 юли до 22 август с проекти от One 29,99 до Unlimited Ultra, могат да се възползват от до 100 лева отстъпка от цената. 5G ULTRA преживяването е най-хубаво без ограничавания на мегабайтите с висока скорост. Именно това оферират Unlimited проектите, които са понижени с 50% за първите три месеца на контракта.

За същия интервал ще е гратис и потреблението на интернет отбраната от вируси, спам и онлайн измами A1 Net Protect.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР