Смарт часовникът Huawei GT 2e, Bluetooth слушалки Huawei FreeLace и

...
Смарт часовникът Huawei GT 2e, Bluetooth слушалки Huawei FreeLace и
Коментари Харесай

А1 предлага нов комплект джаджи Huawei за спортни фенове

Смарт часовникът Huawei GT 2e, Bluetooth слушалки Huawei FreeLace и смарт везна Huawei Body Scale AH100 работят в синхрон, с цел да преобразиш тялото си
С отпадането на рестрикциите от изключителното състояние опциите за спорт навън се усилиха, а новото предложение от А1 е ориентирано точно към хората, които считат да се възползват от тях. Три разнообразни джаджи с марка Huawei са ориентирани към грижата за положителната форма на своите консуматори. Това са най-новият модел смарт часовник Huawei GT 2e, Bluetooth слушалките Huawei FreeLace и смарт везната Huawei Body Scale AH100.

Всички тези джаджи могат да бъдат елементарно интегрирани към смарт телефон, благодарение на приложението Huawei Wear, което е съвместимо с устройства, които употребяват Android и iOS. Смарт везната работи и с настрана приложение – Huawei Body Fat Scale, което също е съвместимо с тези операционни системи.



Смарт часовникът Huawei GT 2e е екипиран още със акселерометров датчик, жироскоп, геомагнитен датчик, оптичен датчик за сърдечен темп, датчик за околна светлина, датчик за налягане на въздуха и други потребни функционалности за всеки състезател. Той се свързва с останалите джаджи чрез Bluetooth, водоустойчив е, а батерията му устоя до 14 дни с едно зареждане.



Часовникът се свързва чудесно с второто устройство в предлагането на А1 – Bluetooth слушалки Huawei FreeLace. От часовника може да се пуска музиката, до момента в който слушалките се възползват от технологията за понижаване на околния звук Crystal Clear Calls. Както подсказва името ѝ, със същия триумф, през слушалките могат да се одобряват и позвънявания. Те, сходно на часовника, също са водоустойчиви и могат да бъдат носени на открито, без значение от прогнозата за времето. С едно цялостно зареждане слушалките подсигуряват до 18 часа слушане на музика. Дори и единствено 5 минути включени в смарт телефона са задоволителни за приложимост до 4 часа.



Последната джаджа в триото на А1 е предопределена да остане у дома, само че е не по-малко значима за всеки, който се е заел с задачата да построява по-здраво тяло. Смарт везната Body Scale Huawei AH100 мери не просто килограми, само че и по
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР