Смачкани до неузнаваемост са автомобилите - фиат и субару, които

...
Смачкани до неузнаваемост са автомобилите - фиат и субару, които
Коментари Харесай

Изкараха трупа на загиналата жена от субаруто. Гледката е ужасяваща

Смачкани до неразбираемост са колите - фиат и субару, които през днешния ден към 11 часа се блъснаха малко преди Садово, съобщи кореспондент на TrafficNews.bg. На мястото на злокобната злополука е и шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Пловдив ст. ком. Атанас Илков, оповестява " ТрафикНюз ".

Гледката е ужасяваща, от предницата на едната кола не е останало нищо, на всички места по пътя има разпилени стъкла, елементи от колите и облекла на хората, пътували в тях. Преди минути изкараха натрупа на починалата жена от субаруто и ого откараха с кола за спешна помощ.

Припомняме, намясто почина 46-годишна пътничка в субаруто, ръководено от жена на същата възраст. В болница е откаран водачът на фиата, който е 40-годишен от Ягодово и положението му е съществено. Също в болничното заведение в Пловдив е и 67-годишна жена, която е пътувала в третия автомобил с 69-годишен лидер.

По първични данни фиатът, пътуващ от Садово към Пловдив, подхванал изпреварване, навлязъл в насрещната лентата и се блъснал в субаруто, а по-късно в движещия се след него опел.

Движението в двете направления продължава да е лимитирано, полицейски чиновници насочват колите по обходни направления. Огледът продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР