Служителката в офис Фатима Хан от Лондон излизала с 18-годишния

...
Служителката в офис Фатима Хан от Лондон излизала с 18-годишния
Коментари Харесай

Арабски драми с бежански привкус в Лондон: Кралица на "Снапчат" излъчи как приятелят ѝ умира, обвиниха я в убийство

Служителката в офис Фатима Хан от Лондон излизала с 18-годишния емигрант от Афганистан Халид Сафи в течение на две години. Но за сърцето ѝ се състезавал още един юноша - Раза Хан, с който тя интензивно си пишела в обществените мрежи. Следствието счита, че тя го е убедила да нападне и убие приятеля ѝ, въпреки и самата тя да отхвърля това.

 Фото © Соцсети
Раза Хан нападнал Халид на улица в Лондон през декември 2016 година, когато младежът и Фатима отивали към кафене. Съдейки по всичко, момичето е съобщило авансово на нападателя къде ще са те по това време. Хан нанесъл на жертвата си няколко удара с нож в гърдите, единият от тях бил тъкмо в сърцето. Инцидентът обаче бил сниман от камера за наблюдаване.

 Фото © Соцсети
В разгара на багра Фатима се заключила в тоалетната на кафенето, а по-късно се върнала на мястото на убийството и направила смразяващо кръвта нещо. Тя почнала да излъчва онлайн в Снапчат по какъв начин окървавеният ѝ другар умира. При това под излъчването бил написан коментара: " Ето какво се случва, когато се е*еш с мен ". Нито по време на нападението, нито по-късно, момичето не се пробвало да окаже каквато и да е помощ на своя съкровен сътрудник. Фатима обичала да се хвали в обществените мрежи със своя хубав живот, само че очевидно този случай се оказал прекомерно огромна хапка за нейната уста.
 Фото © Соцсети

Адвокатът на обвинената я назова кралицата на " Снапчат " и съобщи, че тя е от тези хора, които виждат света не със своите очи, а през призмата на обществените мрежи. на въпроса, за какво тя е снимала ужасната сцена, момичето дало отговор, че приятелят ѝ по-рано я е бил и тя просто е желала повече никой да не я закача. Фатима споделила още, че се срами от постъпката си: " Това беше извънредно, непоносимо. Думите ми не бяха адресирани към Халид ".
 Фото © Соцсети

Съдебните заседатели обсъждаха процеса 18 часа. В последна сметка обвиняването в ликвидиране против 21-годишната Фатима бе свалено, само че тя бе приета за отговорна в непредумишлено ликвидиране. Момичето сега е пд стража. Присъдата ѝ ще стане ясна на 30 юли. Убиецът Раза Хан е избягал. За главата му е оповестена премия.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР