Служителите на Пътна полиция в страната от днес използват 28

...
Служителите на Пътна полиция в страната от днес използват 28
Коментари Харесай

Пътната полиция пусна 28 прецизни камери за скорост, не се ловят от антирадар

Служителите на Пътна полиция в страната от през днешния ден употребяват 28 нови портативни камери за засичане на скоростта. Те снимат и в двете направления и не могат да бъдат засечени от антирадарите, тъй като работят с лазер, съобщи Би Ти Ви.

Друго преимущество на новите камери е, че могат точно да дефинират скоростта на няколко попаднали в фрагмента коли. До момента, когато имаше снимани няколко автомобила, не се постановяваха санкции, поради невъзможността да се потвърди на кой от тях е нарушаването. През предходната година, при направени над 490 хиляди фотоси на извършители, към една пета не са изпратени, затова.

За момента пътната полиция разполага с 28 от новите камери. Те се събират в куфар, като монтирането, и настройването им лишава 15 минути.

Устройствата могат да снимат и нощем, като могат да бъдат сложени както край пътя, по този начин и над него - на пасарелки и надлези. При изключването на всяка камера тя автоматизирано изпраща събраните данни за нарушавания в осведомителната система на пътната полиция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР