Служители от НСО и източници от Министерски съвет потвърдиха, че

...
Служители от НСО и източници от Министерски съвет потвърдиха, че
Коментари Харесай

Киро е забранил да проверяват леки коли през ВИП входа на МС, съмнителни лица влизат свободно

Служители от НСО и източници от Министерски съвет потвърдиха, че през портала на ул. „Триадица“ (ВИП вход в Министерския съвет) от март насам свободно влизат цивилни коли, за които се допуска, че доставят алкохол, „пици с кристали“ и други характерни товари за потребностите на ръководещите, предава ПИК.

Строго охраняваният Кирил Петков е издал заповед всички леки коли, които влизат през този вход, да не се ревизират, а пътуващите в тях лица да влизат свободно в държавната постройка.

Вероятно това е и повода, заради която министър председателят ОЩЕ не е дал на прокуратурата записите от вътрешните камери в Министерски съвет, както и тези към административния вход на постройката.

Когато тези записи бъдат предоставени, истината за протичащото се в така наречената „стая за почивки“ ще излезе на бял свят.

Лъснаха нови фрагменти на коли, за които чиновници на НСО настояват, че им е било неразрешено да бъдат проверявани. Кадрите са от март, в дните към ареста на Бойко Борисов. Интересното е, че през въпросния ВИП вход имат свободен достъп освен коли, само че и лица, които се движат пеш.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР